Trinova Corporation Headquarters

Commercial

Trinova PlanPS
Trinova Wall

The 50-acre site occupies a combination of agricultural fields and pastureland along Swan Creek. The landscape was designed using an agrarian vernacular of pasture, hedgerows and orchards. The site plan contrasts orderly, managed “farmland,” bounded by fenced hedgerows, with the meandering floodplain and ravine of Swan Creek. The headquarters buildings have been elongated in a low profile at the edge of the field, overlooking the sinuous creek and pasture; they are also designed in an agricultural language. The approach to the main headquarters building is across a pasture and through an allee of sugar maples, anchored at either end by the existing stone barn and the primary entry court. The main executive and visitor parking lots are shaded by orchards.

Comments are closed.